miercuri, 26 noiembrie 2008

Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004

Fragmente din conferinta tinuta de Gregorian Bivolaru la Paris in februrie 2004, cu doar o luna inainte de declansarea atacului fracmasoneriei impotriva MISA.

Aceste dezvăluiri, făcute într-o conferinţă publică la Paris, au reprezentat "picătura care a umplut paharul" din cauza căreia francmasonii au declanşat campania furibundă împotriva MISA, a yoghinilor români şi a lui Gregorian Bivolaru.

În cadrul conferinţei extraordinare susţinute la Paris în luna februarie 2004, domnul Gregorian Bivolaru a fost întrebat, printre altele, dacă o şcoală spirituală este totuna cu o sectă. Domnia sa a evidenţiat faptul că Yoga nu este deloc compatibilă cu sectarismul şi a profitat de ocazie pentru a trage un semnal de alarmă asupra SECTEI SATANICE care este FRANCMASONERIA.


Detalii in articolul: Dezvăluirile incendiare făcute de Gregorian Bivolaru [Paris, februarie 2004].

Cititi si:
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Masoneria - paravan la mafie si crima organizata
Antonie Iorgovan: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"
Miting MISA de protest impotriva fituicii masonice Gardianul
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
DEZVĂLUIRI ULTRAZGUDUITOARE referitoare la planurile francmasoneriei mondiale

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails