duminică, 11 noiembrie 2012

Adevărul despre cazul MISA - Gregorian Bivolaru. Prima parte a interviului cu Generalul Dan Voinea, fost şef al secţiei parchetelor militare, despre securiştii din sistemul judiciar


Vă prezentăm prima parte a unui interviu Axa TV realizat de sociologul Mihaela Feraru cu fostul şef al Parchetelor Militare, General de Brigadă Dan Voinea, despre implicarea masivă a foştilor membri ai securităţii comuniste, acum ofiţeri SRI cu funcţii de conducere, în dosarele Parchetului General.

"Dosarul lui Gregorian Bivolaru a fost fabricat de procuratură la comanda securităţii comuniste. Este un caz bizar şi unic în justitia europeana." Acestea sunt afirmaţiile lui Dan Voinea, care în urma anchetei declanşate pentru a aduce lumina în acest dosar, a fost demis din funcţia pe care o deţinea. 

Recent doi dintre autorii abuzurilor din cazul Gregorian Bivolaru-MISA, procurorul George Balan şi comisarul Vlad Mihai, au început sa fie cercetaţi pentru practicile lor ilegale şi abuzive, împreună cu judecătoarea Georgeta Barbălată de la ICCJ-secţia penală şi procurorul Marcel Sâmpetru, fost procuror general adjunct al României, într-un caz în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi folosirea ilegala a unor informaţii clasificate.

Umăriţi a doua parte a interviului.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Filme noi dar si vechi puteti gasi pe www.romanianfilms.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails