sâmbătă, 5 februarie 2011

Gregorian Bivolaru: răspunsuri la întrebări şi previziuni pentru anul 1999 + relatări ale unor cursanţi YOGA despre stări de Samadhi (extaz)

Ce se intampla la petrecerile de revelion ale yoghinilor? Va oferim ocazia sa vedeti singuri intr-o inregistrare din anul 1999 in care il puteti urmari pe profesorul de yoga Gregorian Bivolaru raspunzand la o serie de biletele venite din sala sau la intrebari formulate la microfon. Mentionam ca in momentul dintre ani yoghinii (cei care doresc) mediteaza timp de circa trei ore dupa care asista la spectacole, conferinte sau - in vremurile cand Grieg era in tara - la serii de raspunsuri la intrebari. Inregistrarea surprinde finalul unei astfel de intalniri de Anul nou.


In special cei care au nelamuriri cu privire afirmatiile lui Gregorian Bivolaru despre a doua venire a lui Iisus vor gasi foarte util ceea ce a spus profesorul de yoga in anul 1999 pe acest subiect - la minutul 25:15. Aceasta dovada video clara spune multe despre continutul plin de marturii mincinoase al rechizitoriului MISA, in care, asa cum afirma realizatorul TVR Cornel Mihalache, exista "nu stiu cati martori care spun ca Gregorian Bivolaru este privit ca al doilea Iisus care a venit pe pamant ...".

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails