duminică, 4 noiembrie 2007

Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

Cum a fost realizata grosolana manipulare mass media in cadrul elaboratei campanii impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru? Cum s-a ajuns ca zeci de televiziuni "serioase" sa dea direct pe post in cadrul jurnalelor, casete cu stiri gata montate si insotite si de textul aferent, ce soseau de la serviciile secrete? Unde este profesionalismul de care fac atata caz? Cum s-a ajuns ca o stire falsa sa fie comandata agentiei de presa Mediafax?

Iată ce povesteşte Christian Levant, jurnalist la Evenimentul zilei, în emisiunea Naşul de la B1 TV, pe 24 martie 2004:
    "-Radu Moraru: [..] este sigură informaţia că este dat în consemn la frontieră, ca e urmărit general?
    -Christian Levant: […] nouă la conferinţa de presă făcută special astăzi ni s-a spus că nu este începută urmărirea penală împotriva domnului Bivolaru […] dar, după aceea Mediafaxul a prezentat această ştire, noi i-am contactat si i-am intrebat, au spus că nu e adevărată ştirea dar că li s-a comandat să spună chestia asta … "
Cine se face responsabil de aceasta manipulare a opiniei publice? Exista vreo legatura intre Mass media si Serviciile secrete care au coordonat campania violenta de abuzuri? Raspunsul a venit anul trecut chiar din presa:
    "Comisia pentru controlul activitatii SRI a inceput o ancheta in legatura cu presupusa infiltrare a unor ofiteri sub acoperire in redactiile ziarelor, radiourilor si posturilor TV, transmite Antena 3.

    Membrii comisiei vor sa afle ce amenintari privind siguranta nationala a Romaniei au impus aceste recrutari din randul ziaristilor. In plus, Comisia Parlamentara pentru controlul activitatii SRI vrea sa afle daca nu cumva presupusii ofiteri sub acoperire din presa au fost folositi si in alte scopuri."

    Sursa: Hotnews.ro

Vizionati un film care prezinta o mare parte a desfasurarii evenimentelor campaniei anti-MISA si anti-Gregorian Bivolaru:



Articol preluat de pe misa-yoga.blogspot.com

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails